Fläskfilé olé & pannacotta

En smaksensation som heter duga 🥰



4 personer

Fläskfilé olé

Stek en hel putsad fläskfilé som är väl saltad. 

 

Hallon Panacotta

Koka upp 5 dl grädde, 0,75 dl socker, 0,5 dl vaniljsocker. Tillsätt 3 st geleantinblad. Låst svalna en stund samtidigt som du lägger ner några hallon i serveringsglasen. Ös den svala vaniljgrädden över bären, kyl skuýndsamt och severar när konsistensens blivit stabil och garnera med färska hallon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s